fbpx

Opinie

Zachęcamy do zapoznania się z opiniami na temat naszej firmy. Każda z nich jest dla nas ważna, gdyż motywuje nas do coraz lepszej pracy.

Home    O firmie  Opinie

Dominika Strutyńska
Dominika Strutyńska
2021-10-25
Kontakt bardzo dobry. Zarówno Pani Monika jak i ekipa Panów montażystów pełen profesjonalizm. Wszystko poszło bardzo dobrze. Polecam tę firmę i dziękuję!
Leszek
Leszek
2021-10-20
Solidna firma, profesjonalny i szybki montaż. Ekipa montażowa otwarta na potrzeby klienta. Pomoc w załatwianiu formalności. Doradca Techniczno - Handlowy Pani Monika D. wyjaśniła wszystkie sprawy techniczne i była bardzo zaangażowana w rozwiązywanie problemów technicznych, które mogłyby się pojawić w czasie realizacji montażu fotowoltaiki. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy.
Rafał Słotkowski
Rafał Słotkowski
2021-09-14
😊
Iwona Fy
Iwona Fy
2021-08-27
Pełen profesjonalizm, miła obsługa. Ekipa montażowa otwarta na potrzeby klienta. Polecam.
Pracownia Projektowa ENER Projekt
Pracownia Projektowa ENER Projekt
2021-08-17
Dziękuję za montaż pompy monoblok zamontowanej pod koniec lipca 2020 w miejscowości Nowa Wieś Wielka. Pomimo początkowych niepewności, po upływie roku mogę stwierdzić, że warto polecić firmę Virtus Sun z Torunia. Serdeczne podziękowania kieruję Panu Maciejowi. On i szef, a z nimi miałem kontakt potrafili wyjaśnić wszelkie niejasności co później skutkowało pozytywnie na całość. Daniel
Sławek Garsztka
Sławek Garsztka
2021-08-03
Mieszkam pod Toruniem, więc skontaktowałem się z przedstawicielem firmy, z Panią Dorotą S. Ma swoje biuro w Lubiczu. Kontakt bardzo dobry. Po ustaleniu formalności, przyszedł czas na montaż pompy. Przyjechała ekipa trzech montażystów. Profesjonalni co do joty. Wszystko poszło bardzo dobrze. Jestem bardzo zadowolony. Polecam tę firmę!
Marcin Dzioba
Marcin Dzioba
2021-06-11
Świetna robota Panowie 👍
Grzegorz Suwiński
Grzegorz Suwiński
2021-05-07
Fachowa obsługa. Przystępne ceny. Szybka realizacja.
Wiesław Czerwiński
Wiesław Czerwiński
2021-05-03
Jesteśmy z żoną b.zadowoleni zarówno z pompy ciepła Panasonic 9kW zamontowanej 27 kwietnia jak i fotowoltaiki 9,9 kW postawionej na gruncie 29 marca 2021 r. przez Virtus Sun. Przede wszystkim profesjonalne podejście, dobre ceny i wykonawstwo. Podziękowania dla p. Małgosi i obydwu ekip montażowych.
Porozmawiajmy.

Zainteresowany instalacją  dla Twojego domu?

Skontaktuj się z nami pod numerem:

+48 696 200 000

Bądź wypełnij formularz obok!

Dziękujemy! Twoja wiadomość została wysłana.
Nie można wysłać wiadomości. Proszę poprawić błędy i spróbować ponownie.